Exotische accessoires bij webshop Donchoo

“Dare to wear Donchoo” staat er op de site van het nieuwe accessoire merk Donchoo. En dat je zult opvallen met deze felgekleurde accessoires is zeker! Eigenaresse Floor is Nederlands heeft een tijd in Singapore gewoond waar ze begonnen is met Donchoo.

Floor gebruikt veel exotische materialen als slangenleer en hagedissenleer waar de accessoires van worden gemaakt. Haar voorliefde voor natuurlijke materialen uit zich ook in haar ontwerpen; de sandaaltjes van slangeleer met bijpassende armbanden zien er ook echt uit als een slang die zich om je pols of enkel kronkelt.

Alle producten worden handgemaakt in Azië en Afrika (daar heeft deze globetrotter ook nog even gewoond) dus je hebt altijd iets unieks!

PS: alle materialen die gebruikt worden door Donchoo zijn legaal verklaard door het CITES. CITES (Convention on International Trade Endangered Species of Flora and Fauna) legt regels op voor de handel in bedreigde dier- en plantensoorten gebaseerd op internationale overeenkomsten tussen overheden.

Bron: http://www.fashionfile.nl

One response to “Exotische accessoires bij webshop Donchoo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s