Glamour Detox DAY

Zondag 14 maart was de grote Glamour Detox Day in de Bijenkorf te Amsterdam. En het was een daverend succes. Persoonlijk ben ik van mening dat ze wel uit mogen breiden naar Rotterdam.

Wij willen volgend jaar in Rotterdam ook een Glamour Detox Dag in de Bijenkorf!!! Het goede doel was dit jaar Orange Babies. Hieronder een verslag van de DETOX DAY!

Hordes verhitte vrouwen, kledingstukken op de grond, schoenen die door de lucht vlogen. Vandaag was het D-Day in de Amsterdamse Bijenkorf. De Dwaze Dagen zijn er niks bij.

Vanmiddag om 12.00 uur stipt stroomde de eerste etage van de Bijenkorf vol met Glamour-lezeressen. Allemaal op weg naar de speciale Detox Store, waar alles uitermate prettig was geprijsd. Hoe meer er werd geshopt, hoe meer geld er immers werd opgehaald voor het goede doel: Orange Babies, de stichting, die zich inzet voor hiv-besmette Afrikaanse zwangere vrouwen en baby’s. De dj’s Rodger Mettenday en Sick Boy zorgden die middag voor een glamourous beat.

De tweede editie van de inzamelingsactie verliep weer hectisch. Na het startschot van Glamour’s hoofdredacteur Karin was het graaien geblazen. Want in de rekken van de Detox Store waren echte pareltjes te vinden. Van een Jimmy Choo-clutch, een Armani-vestje met pailletten en een gestreepte broek van Balenciaga tot H&M-jurkjes en spijkerbroeken van Levi’s en ONLY. Voor elk wat wils voor fijne prijsjes. Geen wonder dat de store finaal werd leeggehaald. De totale opbrengst van deze dag bedraagt ruim € 21.059,50. Een record!

Niet alleen lezeressen en BN’ers hebben hun roze Detox Bag vol kledingstukken ingeleverd. Ook 26 Nederlandse ontwerpers deden een duit in het Detox-zakje. Zo werden creaties van Claes Iversen, Mada van Gaans, Jan Taminiau en Bas Kosters geveild door Talita Teves, de glamourous eigenaar-directeur van veilinghuis Amsterdam Auctioneers Glerum. Topstuk was een op maat gemaakte avondjurk van G-Star RAW, die voor maar liefst € 1300 onder de hamer ging. Presentatrice Suzanne de Jong showde deze jeanscreatie én ging ermee naar huis. Sylvana Simons scoorde drie jurken: een LBD van Klavers van Engelen, een leren dress van Iris van Herpen en een zijden robe van Jan Taminiau. De veiling bracht € 11.810 op. Allemaal voor Orange Babies.

www.glamour.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s