eBay komt met modesite

De bekende veilingssite eBay richt zich meer op mode. Zo is er een site gelanceerd waar modemerken als Hugo Boss en Lord & Taylor worden aangeboden.

Merken als Abercrombie & Fitch worden via de modesite van eBay aangeboden'
Merken als Abercrombie & Fitch worden via de modesite van eBay aangeboden
Bij veel bezoekers heeft eBay nog het imago van een online vlooienmarkt, maar van dit beeld wil de site af. Zo is de helft van de verkopen nu via een veiling per opbod, de rest wordt voor een vaste prijs verkocht. Ook gaat de site zich meer richten op andere segmenten zoals fashion en hoopt zo ook andere bezoekers dan koopjesjagers naar de site te trekken.

Via de site fashion.ebay.com worden verschillende modemerken aangeboden zoals Gap, Diesel en Abercrombie & Fitch. Ook ligt de nadruk op de homepage meer op mode. Dit is een logische stap voor de site, want via dit segment wordt veel winst geboekt. Handelaren hadden via eBay 7,1 miljard dollar omzet in het modesegment meldt Emerce.

In Nederland werd vorig jaar Hippas.nl gelanceerd, dit moet de modesite van Marktplaats.nl worden. De beheerders claimden volgens Emerce maandelijks 100.000 unieke bezoekers te hebben. 

Bron: http://www.textilia.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s