Dunya Festival 30 mei 2010

Ga jij naar het Dunya Festival??

Rotterdam staat bekend om zijn vele festivals, activiteiten en evenementen. Het Dunya festival is eigenlijk de aftrap van het seizoen. Ik hoop dat we mooi weer zullen hebben en ik kijk uit naar de Battle of Drums….Van www.dunya.nl heb ik wat info geknipt en geplakt.

Ortel Dunya Festival is hét wereldpodiumkunstenfestival van Nederland. Vele spraakmakende artiesten, jonge talenten uit alle uithoeken van de wereld, grote namen op het gebied van wereldmuziek, verhalenvertellers en dichters van wereldformaat zijn jaarlijks te zien en te horen op Ortel Dunya. Ortel Dunya trok 225.000 bezoekers in 2009. Het programma van Ortel Dunya bestaat uit meer dan 80 optredens verdeeld over zes verschillende podia in het Park bij de Euromast. In totaal werd er in 2009 meer dan 50 uur aan wereldmuziek, -dans, -poëzie en storytelling geprogrammeerd. 

Enne toegang is gratis!!

Om een impressie te krijgen zie je hieronder een filmpje van een van de artiesten van een vorige editie van het Dunya Festival.

Als je naar het festival gaat, ga dan met het openbaar vervoer, met de auto gaan is geen goed idee. En wil je de complete line-up weten, of de precieze locatie (park bij de Euromast),  check dan de site www.dunya.nl.

Enne nog een kleine toegift van vorig jaar..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s