H&M Flagshipstore op de Dam

Primeur! H&M opent dit najaar een fantastische vestiging op de Dam. Het wordt de grootste H&M van Nederland. Met een afdeling voor de H&M Home-collectie.
Nu weet je eindelijk welke winkel er in het gigantische pas verbouwde pand op de Dam komt. De grootste H&M van Nederland, met maar liefst zes verdiepingen.

“We zijn ontzettend trots om in het najaar van 2010 een flagshipstore op de Dam te openen – een unieke locatie die bekend staat als het historische hart van Amsterdam,” zegt Susan Krau, countrymanager van H&M Nederland. “We geloven dat deze winkel karakter zal toevoegen aan hét plein van Amsterdam en de ultieme winkelervaring zal bieden, verdeeld over maar liefst zes verschillende verdiepingen.”

De flagshipstore is gevestigd in een bijzonder rijksmonument. En in de winkel vind je een enorm scala aan betaalbare mode en accessoires. Eindelijk een plek waar je álles van H&M onder een dak vindt! Misgrijpen is geen optie hier, bovendien wordt de voorraad dagelijks ververst.

Helemaal leuk is dat de nieuwe vestiging als eerste H&M-winkel in Nederland het Home-concept verkoopt. En dat betekent een briljant assortiment interieurtextiel, sterk beïnvloed door mode. Verwacht de fijnste woonaccessoreis zoals hippe handdoeken, plaids voor op de bank, dekbedovertreksets, kussens, gordijnen en meer!

 Hier is trouwens een nieuw winkelconcept voor bedacht. Bij ieder item op de Home-afdeling zijn magneten verkrijgbaar waarop een afbeelding van het product staat. In plaats van producten shopt de klant magneten.

 Bij de kassa worden de magneten ingeleverd en vervolgens worden de gekozen items rechtstreeks uit het magazijn gehaald. Naast Amsterdam zullen dit najaar ook Home-winkels in Londen, Helsinki en Kopenhagen geopend worden.

www.elle.nl

Advertisements

2 responses to “H&M Flagshipstore op de Dam

  1. Ja, wat een geweldig nieuws, leuk ! Fijn dat de Home produkten nu eindelijk eens in een winkel verkrijgbaar zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s