Levi’s maakt Curve ID jeans voor vrouwen met verschillende rondingen

Jeansmerk Levi’s heeft een speciale spijkerbroekenlijn ontwikkeld voor vrouwen. De Curve ID collectie bestaat uit verschillende modellen, zodat er voor bijna iedere vrouw een goed passende jeans is.

De Curve ID bestaat uit drie modellen: de Slight, de Demi en de Bold. Bij de Slight het accent op de taille en versterkt het model de vrouwelijke vormen. De Demi houdt het lichaam in proportie en laat taille en lichaamsvormen mooi uitkomen en de Bold omarmt volgens Levi’s de vrouwelijke vormen.

60.000 vrouwen bestudeerd
Het jeansmerk heeft naar eigenzeggen wereldwijd met 60.000 vrouwen gesproken over hun maten, vormen en rondingen. Ook zijn de vrouwen opgemeten om een goed beeld van hun lichamen te krijgen. Volgens Levi’s hebben veel vrouwen moeite met het vinden van een goede jeans. 
Aan de hand van dit onderzoek heeft Levi’s drie lichaamstypes geïdentificeerd die gelijk zijn aan de lichamen van 80 procent van de totale vrouwelijke wereldbevolking.
De Slight, Demi en Bold zijn op deze lichaamstypes gebaseerd en zorgen er volgens Levi’s voor dat er voor bijna ieder figuur een goed passende jeans is.

Advertisements

One response to “Levi’s maakt Curve ID jeans voor vrouwen met verschillende rondingen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s