Project Catwalk oftewel Project Runway (let op bevat spoilers)

Eiegnlijk vind ik Project Catwalk veel leuker dan BNTM. En ook Project Catwalk begint weer vandaag (13 september)…. Dit jaar zijn er veel designers of wannabe designers. Ik ben gek op creatieve geesten en ik ben heel benieuwd naar de creaties die ze zullen maken en hun visie op mode.

Heidi Klum is hier nog zwanger van haar laatste/jongste spruit en de uberlieve Tim Gunn is ook weer  van de partij. Gotta love Tim Gunn. Thuisbasis is wederom New York en voor de eerste opdracht gaan ze naar Central Park. De eerste opdracht is dat ze  moeten laten zien wie zij zijn als ontwerper. Dus waar staan de ontwerpers voor. Ze hebben 3 minuten om hun stof te pakken die Mood heeft klaargelegd en gezet. Ze mogen daarna ook maar 5 stoffen uitkiezen van hetgeen ze gepakt hadden. Ze kunnen nu ook gebruik van maken van een touchscreen i.p.v. een schetsblok. Ook Project Catwalk gaat met zijn tijd mee.

My goodness er zit een crybaby tussen de kandidaten…Er zit ook een Chinese dame tussen en ze heet Ping. Ping heeft een hele aparte eigen visie en eigen kenmerk van ontwerpen…Wie zal er niet doorgaan. Spannend!!!

De jury bestaat uit Nina Garcia, Heidi Klum en Michael Kors en als gastjuriste is Nicole Richie aanwezig. De winnaar deze aflevering is Emilio, en de verliezer is Christiane.. Can’t wait till next episode!!!

 

www.boston.com , www.backseatcuddler.com , http://www.channelcut.com

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s