Clubmerk Hed Kandi introduceert modecollectie

Nederlandse Hed Kandi fans kunnen binnenkort compleet in stijl een avondje uit. Het clubmerk introduceert deze maand haar eigen modelijn. De lancering van de collectie vindt op 23 oktober plaats op partyschip Ocean Diva.De modecollectie van Hed Kandi bestaat uit kleding, tassen en sieraden.

De kledinglijn van het populaire clubmerk Hed Kandi is geïnspireerd op de beroemde en sexy Ibiza achtige looks van mode-illustrator Jason Brooks. De lijn bevat (party)kleding, (hand)tassen en sieraden en zal in eerste instantie alleen in Nederland via de webshop te koop zijn.

Hed Kandi heeft al eerder een lijn gehad bij Missselfridge.
Met het jaarlijkse Amsterdam Dance Event in zicht grijpt het clubfenomeen de gelegenheid aan om de lancering van de kleding-, tassen-, en sieradenlijn in Nederland te vieren. Op 23 oktober vindt op de Ocean Diva boot ‘The Hed Kandi Fashion Launch Party’ plaats. Tijdens de beats van internationale dj’s zullen de modellen van Hed Kandi de collectie op de aangelegde catwalk showen.


Hed Kendi staat bekend om de vrolijke en stijlvolle feesten die jaarlijks wereldwijd door een miljoen mensen bezocht worden. In 2002 zette het clubmerk voet aan de grond in Nederland. Hed Kandi is meerdere keren bekroond voor een aantal feesten. Daarnaast brachten ze meerdere complicatie albums uit en hadden ze een eigen radioshow. Hierdoor groeit Hed Kandi steeds meer uit tot een lifestylemerk.

‘The Fashion Launch Party’ is op zaterdag 23 oktober van 23.00 tot 05.00 op de Ocean Diva. Meer informatie: HedKandi.nl

www.textilia.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s