MODE MARCHÉ IN MARITIEM MUSEUM 9 oktober

Ik zat me eigenlijk alweer af te vragen wanneer er weer een Mode Marche in Rotterdam zou plaatsvinden. Ik zal je eerlijk vertellen dat dit me helemaal ontschoten was. Des te blijer was ik toen ik las dat ze weer naar Rotterdam terugkomen en hoe. De locatie is het Maritiem Museum. Ik ga zaterdag meteen een VIPkaartje halen want ik wil er zeker even rondstruinen. Behalve de fashion ben ik ook benieuwd wat er verder in het museum te zien zal zijn. Enne die goodiebag, just love goodiebags…… Hieronder vind je het officiele persbericht.

Op 9 oktober meert Mode Marché aan bij het Maritiem Museum Rotterdam! Na de succesvolle pilot tijdens Amsterdam International Fashion Week keert het supershopping evenement terug naar haar roots, in het centrum van Rotterdam! Het succesvolle initiatief van Iconique Fashion Magazine en Stylevation Army, zal ter gelegenheid van de expositie ‘Fashion, Ahoy!’ het Maritiem Museum voor één avond overnemen. Uiteraard kunnen bezoekers naast shoppen ook deze modetentoonstelling met haute couture van modehuizen uit Parijs en Londen bezoeken.

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge en gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door de organisatie met veel zorg samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is dit shopping evenement uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland, een bruisend publieksevenement dat nationaal veel bekendheid geniet. Deze editie zal plaatsvinden in het Maritiem Museum Rotterdam aansluitend bij de unieke modetentoonstelling ‘Fashion, Ahoy!’ over de maritieme look in de mode. Omgeven door haute couture van topontwerpers zoals Chanel en Viktor&Rolf kunnen fashionista’s naar hartenlust shoppen. Kijk voor meer informatie en start voorverkoop VIP Shopping Hour op www.mode-marche.com

www.mode-mache.com & www.elle.nl & http://www.rotterdamsuitburo.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s