Carice van Houten nieuwe gezicht Mexx

Carice van Houten wordt het nieuwe gezicht van het modemerk Mexx. Het is de eerste keer dat de Nederlandse actrice zich als model verbindt aan een modecampagne.

“Mexx is een mooi Nederlands merk dat staat voor Metropolitan Casual lifestyle. Onder Metropolitan Casual versta ik iemand die leeft, werkt en zich laat inspireren door het stadsleven” laat Van Houten op haar website weten. “De nieuwe campagnes van Mexx met de slogan Me + xx staat voor individualiteit en een eigen persoonlijkheid durven te hebben. Dit iets waar ik me erg mee kan identificeren.”

Directeur Thomas Grote vindt dat van Houten alles heeft waar het merk voor staat. “Intelligent, modern en geïnspireerd op de grote stad. Eigenschappen die Carice perfect typeren”, laat hij via Carice’ site weten.  

Volgens de Telegraaf vertrekt van Houten deze maand naar Hamburg waar de foto’s worden gemaakt. De gelukkig huisvrouw-actrice zal in het voorjaar van 2011 in de vrouwencampagne te zien zijn.

www.textilia.nl

Advertisements

One response to “Carice van Houten nieuwe gezicht Mexx

  1. Een samenwerking tussen Carice en Mexx had ik niet verwacht!

    Over het opruimen van je kast: ik kon ook geen afscheid nemen, maar ik wist op een gegeven moment echt niet meer wat ik aan kon doen tussen al die dingen die al afgedragen/te groot/te klein/niet meer leuk waren! Het is even doorbijten maar het lucht wel op! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s