Online run op snowboots

Het ongewone winterweer in Nederland en de rest van Europa deze week leidt tot een massale aankoop van warme snowboots, meldt online schoenenwinkel Brandos. Populaire merken snowboots als Sorel, Eskimo, Polo Ralph Lauren en Olang gaan als warme broodje over de online toonbank.

Door de vroege sneeuwval zijn consumenten massaal op zoek naar warme snowboots. “Het is niet gemakkelijk om in gewone winkels echte sneeuwlaarzen te vinden. Omdat wij van origine een Zweeds bedrijf zijn, hebben wij juist wel een grote selectie aan waterdichte en warme laarzen”, zegt Nina Breuning, countrymanager Nederland en België van de online schoenenwinkel Brandos. “In scandinavische landen is het heel normaal om voor de winter dergelijke schoenen te kopen, maar nu we in Nederland sneeuw en kou hebben is het heel begrijpelijk dat ook bij ons de vraag naar snowboots stijgt.”

Volgens Brandos steeg het online zoekvolume naar ‘snowboots’ en ‘winterlaarzen’ in slechts een paar dagen met meer dan 50%. Opvallend is dat deze mensen vooral uit Groningen en Noord-Holland afkomstig zijn. De grootste stijging in zoekopdrachten was voor ‘snowboots kids’, de online interesse hiernaar steeg met maar liefst 67% sinds zondag 28 november.

De top 3 populairste snowboots van dit moment bij Brandos in Nederland zijn boots van Sorel, Eskimo en Polo Ralph Lauren.

http://www.textilia.nl

Advertisements

2 responses to “Online run op snowboots

 1. Beste Fashio-esque,

  Wij kunnen bovenstaand bericht over de run op snowboots voor kinderen bevestigen. Het bezoekersaantal is in korte tijd explosief gestegen.

  met vriendelijke groet,

  Snowboots kids team

 2. Beste Fashio Esque,

  Ook dit jaar verwachten we weer een flinke run op Snowboots en winterlaarzen. Wees er daarom snel bij dit jaar, om ervoor te zorgen dat je de perfecte snowboots op tijd binnen hebt!

  Snowboots Plaza

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s