Kledinglijn van Gwen Stefani nu ook in Nederland te koop

Helaas, Harajuku Lovers, de kledinglijn van zangeres en stijlicoon Gwen Stefani, is voorlopig toch niet in Nederland te koop. De distributeur heeft zich nu al terug getrokken.

Harajuku Lovers, de kledinglijn van zangeres en stijlicoon Gwen Stefani, is vanaf de voorjaarscollectie 2011 ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar.

Harajuku Lovers, de kledinglijn van Gwen Stefani, is binnenkort ook in Nederland te koop Harajuku Lovers is het kledingmerk dat zangeres Gwen Stefani in 2005 samen met een Amerikaanse textielproducent op de markt zette. In Japan en Amerika werd deze een succes. Het idee voor het merk werd geboren tijdens het eerste soloalbum van Gwen, waarvoor ze in alle optredens en video’s werd begeleid door zogenaamde Harajuku Girl: hippe meiden uit Tokio die hun naam danken aan het populaire winkelgebied rondom Harajuku station.

Harajuku Lovers heeft een collectie voor vrouwen en kids, vol kleur, jerseys, grafische prints, pittige teksten, Japanse tekens, hartjes en grappige poppetjes. Het is hip en eigenwijs tegelijk. De naam van Gwen Stefani vind je overigens niet op de kleding terug. Harajuku Lovers werkt met zeer korte levertijden, waardoor het merk bovenop de trends uit Tokio kan zitten. De lijn is sinds deze maand in te kopen door winkeliers en ligt binnen korte tijd in de winkels, voor betaalbare prijzen tussen €59 en €75.

Ik had iets meer verwacht van Harajuku lovers. Ik had gehoopt, tja waar had ik op gehoopt. In ieder geval niet op deze drukke prints. Maar dit is een klein gedeelte van de collectie. Ik ben benieuwd hoe de rest eruit zal zien!

 www.textilia.nl

Advertisements

2 responses to “Kledinglijn van Gwen Stefani nu ook in Nederland te koop

 1. Hallo,

  ik wilde graag weten wie de nederlandse agent is voor het merk van Harajuku Lovers. Waar kan ik dit vinden? Hebben jullie voor mij misschien een adres of telefoonnummer?

  vriendelijk bedankt,
  Maurice
  tel 0613566450

  • Helaas, Harajuku Lovers, de kledinglijn van zangeres en stijlicoon Gwen Stefani, is voorlopig toch niet in Nederland te koop. De distributeur heeft zich nu al terug getrokken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s