Shop till ya drop

Het is weer SALE tijd. En ik hou van deze tijd. Heerlijke koopjes en dan vooral kortingen van 50% en 75%, daar word ik heeeeeeeeel blij van. Het enige wat er minder is aan de SALE is de drukte. Helaas hebben heel veel andere mensen hetzelfde idee als ik. Lekker shoppen voor weinig.

Ik ga dan ook het liefste zo vroeg mogelijk in de ochtend naar de stad and do some serious shopping. Gisteren ben ik naar Amsterdam gegaan met een vriendin en ik heb hele leuke spulletjes gekocht bij de Adidas Store en Monki. Ik heb ook wat gekocht bij de H&M maar die spulletjes ga ik terugbrengen. Ik had het niet gepast en toen ik de chunky gebreide trui thuis paste kriebelde en jeukte het aan alle kanten. Daar houd ik niet van. En een broek is te groot dus ik hoop dat ze die ook in Rotterdam hebben (in een kleinere maat that is) en dan ga ik het ruilen.

Vrijdag wordt het shoppingtrip part two in Rotterdam met nog meer vriendinnetjes en dan om het jaar goed af te sluiten gaan we lekker sushi eten, De winkels waar we zeker naartoe zullen gaan is: Adidas Store, River Island, Mango, Zara, Bijenkorf, Funky House en wellicht de Ugg Outlet (mits er geen lange rij staat). Ik ben nog op zoek naar nieuwe Vans dus ik hoop dat ze afgeprijsd zijn. Zoniet dan wacht ik op Antwerpen in januari en ga ik daar naar de Vans Store ;-). Ja ik ga ook nog naar Antwerpen hihihi. Daar heb ik ook heel veel zin in. Maar daar horen jullie vanzelf wel meer over. En ik zal binnenkort mijn aankoopjes ook showen 😉

http://emilyjaneolson.files.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s