50% Korting op een voucher t.w.v. 50 Euro bij Ginza

Vanochtend kreeg ik deze aanbieding in mijn mailbox en waarom zou ik die niet delen dacht ik. Dus hierbij dus. Ginza is een mooie winkel in de Pannenkoekstraat in Rotterdam. Een van de winkels waar ik mijn sneakers vandaan haal. Daarnaast hebben ze ook nog eens een mooie collectie kleding. Onderstaande heb ik van de site van Todaysoffer gekopieerd.
 
“Wil jij dit jaar fashionable van start gaan? Ginza by Margeret West, al sinds 2008 één van Rotterdams juweeltjes op het gebied van classy maar vooral exclusieve streetwear. Behalve een grote variatie aan gerenommeerde sneakermerken vind je hier ook kleding van de merken Kosmika, Perla Nera, Marc Jacobs en Desquared. Ook voor de liefhebbers van accessoires, is Ginza de absolute place to be. Een goed begin is het halve werk, maar dan wel zoals je van ons gewend bent, voor de halve prijs.”
 
Foto van http://www.facebook.com/ginzashop
 
Wie of wat is GINZA?
1 april 2008 opende Ginza haar deuren aan de Oppert in Rotterdam binnenin de Gorilli concept store, een zogenoemde shop-in-shop.
Met haar stoere streetwear gaf Ginza een extra dimensie aan Gorilli concept store. Niet lang hierna, namelijk 30 april 2008, breidde Ginza uit met haar eigen pand aan de meent te Rotterdam, genaamd Ginza by Margaret West.

Met een collectie bestaande uit upper class merken zoals onder andere Kosmika, Perla Nera en Rinascimento heeft Ginza by Margaret West een algehele classier- feel ten opzichte van haar andere locatie. Met een beetje geluk kan je zo nu en dan tussen de rekken een kleine selectie designer kleding spotten waaronder Marc Jacobs, Desquared, Missoni, Moschino, Marni om maar iets te noemen, deze ook voor een zeer betaalbare prijs.

Door de mogelijkheid sneakers te krijgen die je nergens anders in nederland zult vinden, stoere kleding, fashionable maar toch betaalbaar, accessoires als tassen, handschoenen, sjaals, sieraden heeft zowel Ginza’s shop-in-shop als haar zelfstandige pand aan de meent nieuw leven geblazen in de Rotterdamse kledingcultuur.

Todaysoffer biedt haar leden nu een Ginza voucher aan t.w.v 50 € nu voor maar 25 €.

Check de site van Todaysoffer voor alle voorwaarden en details!!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s