American Apparel kan geen modellen betalen voor campagne?

Wat doe je als je modellen zat bent, nou heel simpel eigenlijk je vervangt ze door tekeningen..Huhhhhh ja echt waar American Apparel, je weet wel dat merk dat en zijn winkel in Rotterdam plotseling heeft gesloten en het merk wat nogal controversieel was qua het aannemen van personeel. Volgens mij had dat iets met de omvang te maken van dames. Ach die discussie gaan we niet aan ;-)…..

Waar het wel omgaat is dat American Apparel nu de modellen heeft vervangen in de advertenties/reclamecampagnes door tekeningen. Eigenlijk zijn de advertenties tekeningen dus. Best handig want naakt is nu ook geen probleem. Al hebben sommige advertenties iets weg van soft-porno. Maar what’s new, het is nou niet bepaald schokkend, toch?! Ok misschien voor sommige mensen wel…

Maar zijn ze de modellen zat of kunnen zeĀ momenteel modellen niet betalen. Ik bedoel de verhalen over een aan te komen faillissement zullen toch ook niet helemaal verzonnen zijn…Maar wees eerlijk koop jij American Apparel naar aaneleiding van deze advertenties? of zie je liever een echt model?? Tell me…….

http://www.styleite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s