De winnaar van de New Talent Show 2011

Van de week plaatste ik heel last minute een bericht over een talentshow dat werd georganiseerd door Blend & Streetlab, en dat de finale in Amsterdam was. Gratis entree, heel leuk allemaal, maar helaas kwam ik er zelf ook veels te laat achter. Beetje balen maarja. In ieder geval is er een winnaar bekend en dat wil ik natuurlijk nog wel even met jullie delen.

Het bleek in ieder geval dat fotograven zich ontzettend aangetrokken voelden voor dit evenement. Overal waren er mooie glanzende portfolio’s met de mooiste foto’s.  De genomineerden voor de Absolute talent award 2011 waren: Monique Eller, Rachel de Joode, David de Zwart, Liza Wolters, Gumnaam, Paul Geusebroek, Tim Enthoven, Niels Hoebers, Roel Welling, Achie Akkabi, Marga Weimans, Michael van der Ham, Chico Kenzari, Lennart Verstegen, Anne Geene, Isabelle Wenzel, Fresku, Alain Friedrichs.

Natuurlijk kan er maar 1 de winnaar zijn. De jury besloot om Eindhoven-based illustrator Tim Enthoven als winnaar aan te wijzen. Zijn illustraties zijn uniek en apart en juist die unieke style en de drive die daar achter zit heeft de jury doen besluiten om hem als winnaar aan te wijzen.  Dit zijn een aantal van zijn illustraties;

 

 http://www.timenthoven.nl/

Advertisements

One response to “De winnaar van de New Talent Show 2011

  1. Pingback: Tweets that mention De winnaar van de New Talent Show 2011 « Fashion-esque -- Topsy.com·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s