Nederland krijgt een tweede fashionweek!!

Na Amsterdam krijgt ook Arnhem een eigen Fashion Week. Het evenement vindt in 2011 van 2 tot en met 8 april plaats en is een initiatief van het Fashion Museum

“Het is de bedoeling dat het evenement gedragen wordt door ontwerpers en ondernemers. Bekende en minder bekende designers krijgen dan ook een kans,” aldus Houkes. Volgens de directeur wordt er bij het evenement geen euro subsidiegeld gebruikt. “We willen juist laten zien dat creatieve mensen zonder subsidies heel ver kunnen komen.”

De eerste editie van de Fashion Week in Arnhem vindt dit jaar van 2 tot en met 8 april plaats.  De exacte tijden, locatie en ontwerpers worden volgende maand tijdens een officiële kick off bekend gemaakt. Houkes: “Een kleine primeur: Project Catwalk deelnemer Sepehr Maghsoudi is een van de ontwerpers die in april een show geeft. De rest van de gegevens volgen.” 

De Arnhem Fashion Week wordt georganiseerd door het Fashion Museum | Nederlands Modemuseum. Naast de fashion week is de organisatie onder andere ook verantwoordelijk voor de Dutch Model Awards, Fashion Ambassador, Night at the Fashion Museum en de P.C. Hooftstraat Fair.  

 

www.textilia.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s