EVENT | Mode Marche

This is especially for the Dutchies. This coming weekend it is Mode Marche time. Mode Marche is a sample sale and not just any sample sale it is an experience. Unfortunately I won’t be able to go because this weekend I am going to Londen. Check out the following text in Dutch………

MODE MARCHÉ 10: HAPPY EASTER FASHION SHOPPING DEZE ZONDAG!

Mode Marché op zondag 8 april in het Nederlands Architectuurinstituut (NAi)!

Deze pasen viert Mode Marché haar tiende jubileum in het Nederlands Architectuurinstituut in Rotterdam! Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland. Buiten een echt modefeestje vol verjaardagsverrassingen zal ook Mode Marché 10 trouw blijven aan haar concept, namelijk supershopping voor leuke prijzen bij Nederlands modetalent als Daisy Kroon, L’école National, Mada van Gaans, Madé, Roparosa, Vlieger & Vandam en bijna 50 andere gevestigde en jonge modeontwerpers!

Tijdens de inspirerende shoppingmiddag ontdekken bezoekers een unieke mix van nieuwe talenten en gevestigde namen die door de organisatie met veel zorg is samengesteld; niet op een catwalk of achter glas, deze ontwerpen kan jij gewoon mee naar huis nemen! Mode Marché biedt een uniek overzicht van Nederlandse ontwerpers en winkels voor allen die wat anders willen dan het standaard aanbod. Het Rotterdamse evenement verbindt een unieke mix van meer dan 50 mode ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar. Niet alleen voor de vrouwelijke mode fans, ook Monsieur Mode Marchézal deze editie nog meer keuze bieden voor de man die er op zijn paasbest uit wilt zien. Je aankopen stylish mee naar huis nemen? De speciale Mode Marché shopping bag is ons unieke jubileum item dat je niet mag missen!

Uiteraard moet 10 keer Mode Marché gevierd worden met een echt feestje. Conny Janssen Danst opent deze editie met een spectaculaire dans uit de voorstelling MEER RUIS waarmee het gezelschap momenteel langs de nederlandse theaters tourt. Geen zin in shoppen met een lege maag? Speciaal voor VIP Shoppers die lekker willen paasbrunchen is er de Happy Easter Fashion Brunch voordat het VIP Shopping Hour begint. Supershoppers kunnen tevens even bijkomen in de Mode Marché Recovery Area vol ontspanning en in het NAi Café. In het nieuwe NAi kan je je tevens onderdompelen in de wereld van de architectuur met tentoonstellingen, lezingen en debatten, of zelf aan de slag gaan op het DoeDek. Tijdens Mode Marché zal het gebouw van Coenen tevens bol staan van de mode!

Geen zin in shoppen met een lege maag?
Speciaal voor VIP Shoppers die toch willen paasbrunchen is er de Happy Easter Fashion Brunch voordat het VIP Shopping Hour begint!

Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze!

En omdat Mode Marché haar 10e editie viert zijn er leuke goodies voor alle VIP Shoppers!

Dus check zeker de site van Mode Marche voor alle info.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s